31.03.2022.

Turističko vijeće Turističke zajednice Koprivničko – križevačke županije održalo sjednicu

20220330 110630


Članovi Turističkog vijeća Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije na jučer održanoj sjednici, između ostalog, donijeli su odluke o raspisivanju javnih natječaja i to Javnog natječaja za dodjelu sredstava za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2022. s područja Koprivničko-križevačke županije i Javnog poziva za dodjelu financijske potpore za unapređenje smještajnih kapaciteta na području Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu, te odluku o donošenju Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na subvenciju za organizirani dolazak izletnika i turista na područje Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu. Sjednici su, uz ostale članove, prisustvovali župan Darko Koren, ujedno i predsjednik županijske Turističke zajednice te pomoćnica direktora Kristina Sočev.

Tekstove Javnog natječaja, Javnog Poziva te Pravilnika možete preuzeti na web stranici Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije:

https://podravinaiprigorje.hr/defaultcont.asp?id=3&n=13

20220330 110639Gore spomenuti Javni natječaj i Javni poziv dodatno će pomoći razvoju, obogaćivanju i proširenju turističke ponude na području Koprivničko-križevačke županije. Za Javni poziv za dodjelu financijske potpore za unapređenje smještajnih kapaciteta na području Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu u proračunu TZ KKŽ osigurano je 300.000,00 kn, za subvencioniranje putničkim agencijama osigurano je 20.000,00 kn uz napomenu da će se u slučaju potrebe taj iznos povećati, a sredstva koja će se dodjeljivati lokalnim turističkim zajednicama osigurana su iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent.

Članovi Skupštine Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije usvojili su Izvješće o izvršenju programa rada Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za period od 1.1. do 31.12.2021. godine.

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije

Pročitano 1228 puta