01.04.2022.

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica proslavio 31. rođendan

31. rođendan Doma za starije KC 1


Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica u petak, 1. travnja proslavio je 31. rođendan i obljetnicu uspješnog djelovanja. Proslavi su prisustvovali župan Darko Koren, pročelnica UO za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek, predsjednik Upravnog vijeća Krunoslav Vitelj i župnik župe Blaženog Alojzija Stepinca vlč. Davor Šumandl.

31. rođendan Doma za starije KC 8Ravnateljica Doma Željka Koluder-Vlahinja zahvalila je na dolasku te kazala kako unatoč pandemijskim okolnostima i skromnijem obilježavanju velike obljetnice, korisnici i djelatnici Doma s puno srca i ponosa slave današnji dan.
quote desni 3Hvala Županiji, našem osnivaču što nas prati i pomaže nastojanju da stvorimo najbolje uvjete za korisnike te sačuvamo standard i kvalitetu života kakvu smo ovdje uvijek imali. Posljednje dvije godine bile su iznimno teške, no uspjeli smo sve prebroditi zahvaljujući velikom odricanju naših djelatnika, odgovornosti korisnika, ali i financijskoj te stručnoj pomoći našeg osnivača i Županijskog Stožera civilne zaštite. Unatoč novim izazovima, veselimo se vremenu koje je pred nama u kojem ćemo dalje razvijati našu ustanovu“, istaknula je ravnateljica Koluder-Vlahinja.

31. rođendan Doma za starije KC 14Čestitku je uputio i župan Koren koji je zahvalio svima koji su uložili velik trud da se prebrodi zdravstvena kriza.
quote desni 3„Prevladali smo ovu pošast koja nas je zadesila, svi vjerujemo i nadamo se da ćemo u vremenu pred nama okupljati se i veseliti kao i prije. Hvala svim zaposlenicima koji su uložili trud i strpljenje da prebrodimo krizu u kojoj nikome nije bilo lako, a posebno vama korisnicima. I dalje moramo štiti zdravlje i biti odgovorni u ovoj kući dobrote kako je volimo nazivati i na koju smo izuzetno ponosni. Hvala i župniku Šumandlu koji brine o svima vama i dajem vam duhovnu potporu u vremenima koja uistinu nisu lagana. Čestitam na ovoj lijepoj obljetnici i svima želim vam puno zdravlja i veselja“, naglasio je župan Koren.

31. rođendan Doma za starije KC 18Prigodnim riječima se obratio i župnik Šumandl, dušebrižnik Doma.
quote desni 3„Trenutci koje ovdje provodim s vama slaveći svetu misu ili obilazeći bolesnike su posebno dragi i ostaju utkani duboko u ljudskom biću. Ostanimo u ovoj punini duha i okrenuti Gospodinu koji nudi utjehu i ohrabrenje u teškim trenutcima. Zahvaljujem upravi Doma i svim vrijednim djelatnicima te Županiji koji nam čine boravak ovdje ljepšim i što uopće imamo ovako kvalitetnu ustanovu“, kazao je vlč. Šumandl.

31. rođendan Doma za starije KC 20U ime korisnika obratila se Branka Baronić članica Upravnog vijeća koja je zahvalila na pomoći. „Nadamo se da ćemo se viđati češće u boljim okolnostima, veliko hvala našoj ravnateljici i zaposlenicima koji se trude da nam život u Domu bude sretniji i zanimljiviji“, poručila je gospođa Baronić.

Nakon prigodnih govora, župan je sa suradnicima obišao prostore Doma i susreo se s korisnicima poželjevši im mnogo zdravlja te im čestitao predstojeći blagdan Uskrsa.

 

Služba ureda župana


Pročitano 813 puta