03.04.2022.

Klub 61. lad PZO Koprivnica održao redovnu godišnju Skupštinu

IMG 4749


U Društvenom domu na Vinici u Koprivnici jučer je održana redovna godišnja Skupština Udruge branitelja Klub 61. lad PZO Koprivnica kojoj je prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Na Skupštini su predstavljena i prihvaćena programska i financijska izvješća te izvješće nadzornog odbora za 2021. godinu, a vodio ju je predsjednik Udruge Ranko Vrban. Udruga je provela velik broj aktivnosti vezanih uz sjećanje na Domovinski rat te ratnu postrojbu 61. lad PZO Koprivnica, iz koje je i proizašla. Članovi su posebno ponosni na aktivnosti koje provode sa COOR ”Podravsko sunce” te organizacijom akcija očuvanja prirode i likovnih radionica.

Zamjenik Ljubić je u svom obraćanju okupljenjima pohvalio brojne aktivnosti koje Udruge provodi te im zahvalio na doprinisu očuvanju sjećanja na Domovinski rat.

Skupštini su prisustvovali i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, koji se također obratio članovima Udruge i zahvalio im na suradnji, voditeljica Područnog odjela Koprivnica Ministarstva hrvatskih branitelja Tatjana Mihaldinec, tajnik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske Podružnica Koprivničko-križevačke županije Damir Vuković, prvi ratni zapovjednik 61. lad PZO Koprivnica Nenad Barić i umirovljeni pukovnik, ratni zapovjednik trbr PZO i v.d. tajnik Generalskog zbora Ivica Kancir.

Izvor: Grad Koprivnica


 

Pročitano 1001 puta