29.04.2022.

Najava – 1. smotra vatrogasnih vozila i opreme s područja Koprivničko-križevačke županije

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Zaštita i spašavanje

Vatrogasci


Pozivamo Vas na 1. smotru vatrogasnih vozila i opreme s područja Koprivničko-križevačke županije, koja će se u organizaciji Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije održati u subotu, 30. travnja u vremenu od 10,00 do 12,00 sati na prostoru sajmišta u Koprivnici.
Na smotri će s tridesetak vozila i opremom sudjelovati pripadnici javnih vatrogasnih postrojbi i dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Koprivničko-križevačke županije koji će posjetiteljima pokazati opremljenost vatrogasnih organizacija i sustav unapređenja zaštite od požara.


Koprivničko-križevačka županija prema broju vatrogasaca u odnosu na broj stanovnika jedna je od najvatrogasnijih hrvatskih županija, a vatrogasni sustav predstavlja najznačajniji operativni kapacitet i temelj županijskog sustava zaštite i spašavanja u kojem uz profesionalne vatrogasce u javnim vatrogasnim postrojbama Koprivnica, Križevci, Đurđevac djeluje i velik broj vatrogasaca iz dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja županije.


Dodajmo kako Županija kontinuiranim ulaganjima u vatrogasni sustav pomaže rad brojnih dobrovoljnih vatrogasnih društava, osigurava modernizaciju opreme, natjecanja i pokazne vježbe te cijeni profesionalnost, hrabrost i predanost u obavljanju ove humane profesije koja ulijeva veliku sigurnost stanovnicima naše županije u svim situacijama, a posebno onim u kojima vatrogasci riskiraju vlastite živote i zdravlje kako bi zaštitili druge.


Dođite ove subote na I. smotru vatrogasnih vozila i opreme i svojim prisustvom podržite naše vatrogasce!


Služba ureda župana

Pročitano 1966 puta