29.04.2022.

Danom otvorenih vrata koprivnička Gimnazija Fran Galović proslavila 116. rođendan

Dan Gimnazije 2022 15


Župan Darko Koren danas je sa zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem te pročelnicima Anom Mušlek posjetio Dan otvorenih vrata koprivničke Gimnazije Fran Galović koja slavi 116.godišnjicu škole. Župana i suradnike je dočekao ravnatelj škole Vjekoslav Robotić koji ih je proveo učionicama i brojnim programima, radionicama i izložbama koje su gimnazijalci u suradnji s nastavnicima pripremili za posjetitelje.

Ravnatelj Robotić je zahvalio Županiji na podršci te predstavio i neke od aktualnih projekata koje je Gimnazija trenutno provodi napomenuvši kako škola kontinuirano unaprjeđuje školske programe i izvannastavne aktivnosti kako bi učenici dobili što bolju naobrazbu za daljnje školovanje na fakultetima.

Župan je svim učenicima, nastavnicima i osoblju škole čestitao 116.rođendan te pohvalio  odlične rezultate koje koprivnička gimnazija tradicionalno ostvaruje na natjecanjima, ali i na državnoj maturi koja uskoro očekuje maturante. Škola je po broju projekata i kvaliteti programa u samom državnom vrhu i na ponos je cijele županije, poručio je župan te dodao kako Županija cijeni izvrsnost i motivaciju nastavnika i učenika te da će i dalje biti snažan oslonac u razvoju i stvaranju najboljih uvjeta za rad.      

Služba ureda župana


Pročitano 1724 puta