20.05.2022.

Županija osigurala 40 tisuća kuna vrijednu opremu za Vatrogasnu zajednicu Općine Molve

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Zaštita i spašavanje

IMG 18cd9337ddbc177ad4d1fcd45aebf30a V


Zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić i predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Darko Palaš sa suradnicima su u Molvama prisustvovali svečanoj primopredaji vatrogasne opreme vrijedne više od 40 tisuća kuna. Za Požarno područje Đurđevac osigurana su sredstva u iznosu od 120 tisuća kuna preko županijske Vatrogasne zajednice, a u proračunu Koprivničko-križevačke županije, od čega je 40 tisuća kuna pripalo Vatrogasnoj zajednici Općine Molve.

Domaćin je bio Petar Gregurić, predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Molve, za čije je potrebne osigurana oprema, a primopredaji je prisustvovao i načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan.

Zamjenik Ljubić naglasio je kako je ova primopredaja odlična primjer suradnje Županije, županijske Vatrogasne zajednice, Općine Molve i Vatrogasne zajednice općine Molve te dodao: „Nastojimo u skladu sa svojim mogućnostima osigurati optimalne uvjete za naše vatrogasce kojima se ponosimo i zavaljujemo im na svemu što čine za našu sigurnost i zaštitu. Vjerujem kako će im ova oprema biti od velike koristi, a i nadalje ćemo omogućavati sve što je potrebno da vatrogasci budu na visokoj razini spremnosti za krizne situacije. Uz kvalitetnu opremu, najvažniji dio vatrogastva su ljudi te je ključno ulagati i u edukacije, kao i potaknuti mlade da se što više uključe. Želim vam mnogo uspjeha u radu i što manje intervencija!“

Predsjednik Palaš složio se sa zamjenikom Ljubićem te zahvalio vatrogascima na doprinosu sustavu civilne zaštite, kao i na dosadašnjoj suradnji, naglasivši kako su u mnogo prilika pokazali da su tu za naše građane za svaku pomoć koja im je potrebna.

Predsjednik Gregurić i načelnik Ivančan zahvalili su Županiji i županijskoj Vatrogasnoj zajednici, uz želje za nastavkom dobre suradnje.

Služba ureda župana


Pročitano 178 puta