×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/2009
27.05.2022.

I u Križevcima predstavljeni programi i zanimanja srednjih škola

img 2261


Nakon što je proteklih dana u sklopu promocije upisa u srednje škole, Koprivničko-križevačka županija u suradnji s partnerima Obrtničkom komorom KKŽ, HGK Županijskom komorom Koprivnica i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje organizirala promociju srednjih škola i zanimanja u Koprivnici i Đurđevcu, danas je održano predstavljanje i u Križevcima na Strossmayerovom trgu.

Podršku predstavljanju škola pružili su župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Ana Mušlek te predstavnici županijske Obrtničke komore i HGK ŽK Koprivnica, dok su ravnatelji, profesori i učenici bili zaduženi za informiranje zainteresiranih osnovnoškolaca o zanimanjima koje nude.

Župan je izrazio zadovoljstvo odazivom te je naglasio kako se učenicima i njihovim roditeljima ovom prezentacijom nastojalo olakšati donošenje odluke o izboru zanimanja.

Podršku ovom predstavljanju u ime Grada Križevaca pružio je pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel te predstavnici županijske Obrtničke komore i HGK Županijske komore Koprivnica.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Grad Križevci


Pročitano 1670 puta

Galerija slika

{gallery}2009{/gallery}