31.05.2022.

Svečanom sjednicom proslavljen Dan Općine Ferdinandovac

Objavljeno u kategorijama: Novosti

k3


U ponedjeljak, 30.svibnja u Društvenom domu Ferdinandovac održana je svečana sjednica Općinskog vijeća povodom obilježavanja Dana Općine Ferdinandovac. Svečanosti su ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovali župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić, a svojim prisustvom događaj su uveličali i saborski zastupnik i načelnik općine Kalinovac Darko Sobota, saborski zastupnik i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči te načelnici općina i drugi uzvanici i gosti.

Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Branko Patačko koji je naglasio kako je Općina realizirala mnogo dobrih projekata te da će ih u budućnosti biti još više. Potom se obratio načelnik Općine Vjekoslav Maletić koji je istaknuo najvažnije projekte i buduće planove te zahvalio Županiji na odličnoj suradnji i dodao kako su svi mještani zaslužni za razvitak i poboljšanje života u Općini Ferdinandovac.

IB SS Ferdinandovac 2 30052022 23Čestitku povodom Dana općine i Dana državnosti uputio je župan Darko Koren koji je istaknuo izvrsnu suradnju Općine i Županije te dodao:
quote desni 3„Svaka zajednica je važna, zato mi je izuzetno drago da mogu vidjeti da svi vi tretirate Ferdinandovac kao malu domovinu. U svim odrađenim projektima vidi se vaša ljubav prema Ferdinandovcu, isto kako se i vidi ljubav svih Hrvata prema prekrasnoj nam Republici Hrvatskoj. Na dobrom ste putu i samo nastavite tako i dalje, ulažite u svoje mjesto i zajednicu“, kazao je župan te naglasio kako će Županija i dalje biti pouzdan partner na projektima kojima će se općina razvijati u još napredniju sredinu.

Svoje su čestitke uputili i Darko Sobota i Stjepan Milinković koji su naglasili važnost očuvanja ruralnih sredina i ravnomjernog razvoja svih krajeva Županije te poželjeli još mnogo realiziranih projekata koji će stanovnicima osigurati visok standard života na području Ferdinandovca.

Izvor: podravski.hr, epodravina.hr

Služba ureda župana


Pročitano 2125 puta