02.06.2022.

Udruga HERA organizira besplatan Krav Maga trening u Koprivnici

hera logo removebg preview


Udruga HERA Križevci organizira besplatan Krav maga trening za žene u Koprivnici. Kako navode iz Udruge, zbog širokog spektra tema koje obuhvaća, Krav Maga pruža alate za neutralizaciju stresnih situacija, kao i za rješenja mogućih konflikata. Neke od važnijih značajki Krav Mage su jedinstvena pedagogija, metodologija i način obuke.

Trening će se organizirati subotama kroz mjesec lipanj, a sve zainteresirane djevojke i žene mole se za prijavu zbog planiranog broja sudionica i lakše organizacije treninga.

Kako se prijaviti: putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 048 271 335

Mjesto održavanja: Trening će se održati u Fitnes centru Fit Gym (Križevačka ulica 31).  04.06. 2022. godine u vremenu od 9 - 11.30 sati. Trening vode iskusni Krav maga treneri.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, kontaktirajte Udrugu HERA.

Javni poziv objavljuje se u sklopu projekta “Savjetovalište za žene žrtve nasilja i žrtve obiteljskog nasilja” koji provodi udruga “HERA“ Križevci - za zaštitu i promicanje ljudskih prava u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb Križevci i Centrom za socijalnu skrb Koprivnica, uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te Grada Križevci.

Služba ureda župana

Pročitano 1391 puta