10.06.2022.

U koprivničkoj zoni Radnička otvoren novi poslovni objekt

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

IMG 20220610 WA0035


Tvrtka Inter Cars d.o.o. danas je u Koprivnici priredila otvorenje novoizgrađenog objekta i preseljenje poslovnice u Radničku cestu 19, a događanju je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Voditelj poslovnice Karlo Babić kazao je kako će ovom investicijom od pet milijuna kuna biti osiguran veći prodajni prostor i veće skladište, a time će i usluga za kupce biti kvalitetnija.

IMG 20220610 WA0042Zamjenik Ljubić izrazio je zadovoljstvo novom poduzetničkom inicijativom tvrtke Inter Cars te je kazao kako će proširena ponuda mnogo značiti građanima, a ujedno je to i doprinos razvoju županijskog gospodarstva. Također je dodao kako svaku gospodarsku aktivnost treba podržati, posebno u ovim zahtjevnim vremena za cijeli taj sektor, te je predstavnicima tvrtke poželio uspješne poslovne rezultate i još mnogo investicija.

Svečanom otvorenju prisustvovali su i koprivnički gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić i zamjenica Ksenija Ostriž, a nakon rezanja vrpce zajedno su obišli nove prostore.

Služba ureda župana


 

Pročitano 2383 puta