10.06.2022.

Svečanom akademijom proslavljen Dan Osnovne škole "Braća Radić" Koprivnica

IMG 7600


U dvorani Domoljuba danas je održana svečana akademija kojom je svečano obilježen Dan Osnovne škole "Braća Radić" Koprivnica. Svečanosti je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić, a ispred Grada Koprivnice nazočila je zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

Uvodno se prisutnim uzvanicima obratio ravnatelj škole Krešo Grgac koji je kazao kako škola s velikim zadovoljstvom ispraća još jednu generaciju mladih ljudi koji će u budućnosti biti nositelji društvenog života. Zahvalio je Gradu i Županiji na partnerstvu i izrazio nadu da će škola u bliskoj budućnosti imati jednosmjensku nastavu kada se steknu prostorni uvjeti te na kraju čestitao svim učenicima, nastavnicima i roditeljima koji pridonose da škola programski bude na visokoj kvalitativnoj razini.

Zamjenica Ostriž je čestitala Dan škole te istaknula kako je Grad  izradio idejno rješenje dogradnje zgrade osnovne škole te da se nada da će se uskoro krenuti s planiranim proširenjem koje će omogućiti jednosmjensku nastavu.

IMG 7644Čestitke je na kraju uputio zamjenik Ljubić koji je u prigodnom govoru kazao kako je OŠ Braća Radić prepoznata ne samo u gradu i županiji već i na karti Hrvatske prvenstveno zbog kvalitetnih programa, ali i entuzijazma učenika i nastavnika koji rezultira sjajnim rezultatima natjecanja. Za kraj, zamjenik Ljubić je učenicima poželio sretan završetak škole, a osmašima da upišu željene srednje škole.

Služba ureda župana


       

Pročitano 2315 puta