11.06.2022.

Virovski školarci pokazali poduzetnički duh

Objavljeno u kategorijama: Novosti


U petak, 10. lipnja u Virju su održani 19. Dječji sajam te završna školska priredba Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara. Manifestacijama su ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Službe Ureda župana Melita Ivančić, a u ime domaćina načelnik Općine Virje Mirko Perok i ravnateljica škole Marica Cik Adaković.

WhatsApp Image 2022 06 13 at 09.39.47Nakon završne priredbe na kojoj je zamjenik Ljubić čestitao učenicima na uspjesima te osmašima poželio sreću u odabiru i upisu srednjih škola, druženje se nastavilo smotrom aktivnosti i uradaka školske Učeničke zadruge Čmela, kao i brojnih kreativnih radionica koje učiteljice provode s učenicima i roditeljima, kod školaraca se razvija poduzetnički duh, a sav prihod namijenjen je za opremanje škole novim, modernim nastavnim sadržajima.

Ravnateljica škole Marica Cik Adaković uz zahvalu sponzorima i partnerima kazala je kako je sajam opravdao očekivanja, a ispred pokrovitelja prisutnima su se obratili pročelnica Službe ureda župana  Melita Ivančić te predstavnica Županijske Obrtničke komore Marinela Bašić.

Izvor fotografija: Đuro Grčić

Služba ureda župana


 

Pročitano 2182 puta