14.06.2022.

U Strukovnoj školi Đurđevac predstavljen projekt Robotico

IMG 4011


U Strukovnoj školi Đurđevac danas su započeli Dani otvorenih vrata Robotico projekta koji se održavaju 14. i 15. lipnja 2022. Ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao je zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je čestitao na projektu te istaknuo važnost praćenja trendova u svijetu elektrotehnike i računalstva podsjetivši kako će i Županijski Centar kompetencija u sklopu đurđevačke Strukovne škole razvijati nova znanja te kroz moderne kurikulume unaprijediti postojeće programe iz tih područja.

Zahvalu Županiji i svim partnerima koji sudjeluju na projektu Robotico je uputio i ravnatelj škole Darko Špoljar pohvalivši posebno učenike i mentore iz Osnovne škole Csurgó te Osnovne škole Ferdinandovac na predanom radu te inovacijama i znanjima koje stječu kroz spomenuti projekt.  

Dodajmo kako će članovi projektnog tima će ova dva dana održati zanimljive radionice o programiranju, elektronici, internetu stvari i robotici u terminu od 9-11h.

Projekt ROBOTICO se provodi u sklopu programa INTERREG V-A Program suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020., a Strukovna škola Đurđevac vodeći je partner u provedbi projekta.

Izvor fotografija: podravski.hr

Služba ureda župana


 

Pročitano 1682 puta