15.06.2022.

Konstituirajuća sjednica županijskog Savjeta za razvoj civilnog društva – Robert Vulić novi predsjednik

IMG 2133


U prostorima Županijske uprave danas je održana konstituirajuća sjednica Savjeta za razvoj civilnog društva Koprivničko-križevačke županije, koju je vodio predsjednik Županijske skupštine Damir Felak.

Okupljene je uvodno pozdravio zamjenik župana Ratimir Ljubić, kazavši im kako je njihova uloga jačanje suradnje Županije i organizacija civilnog društva što će u konačnici doprinijeti razvoju cijele naše društvene zajednice.

Prva točka dnevnog reda odnosila se na izbor novog vodstva Savjeta, gdje je jednoglasno za predsjednika ponovno izabran dosadašnji predsjednik Robert Vulić, a za njegovu zamjenicu Barbara Domović.

Predsjednik Vulić zahvalio je na ukazanom povjerenju, dodavši kako godinama aktivno djeluje u civilnom sektoru te kako vjeruje da će i nadalje svi zajedno raditi na izgradnji demokratskog, uključivog i tolerantnog društva. Također je naglasio važnost dobre suradnje i komunikacije Savjeta sa Županijom.

Na dnevnom redu bilo je i usvajanje prijedloga načina rada i uloge članova Savjeta, kao i Izvješća o radu Savjeta za prošlu godinu.

Dodajmo kako su sjednici prisustvovale i pročelnice Ana Mušlek i Ljubica Belobrk Flamaceta, kao i Maja Blažek, koja je ujedno članica Savjeta.

Služba ureda župana


Pročitano 2724 puta