17.06.2022.

Dobitnici nagrade Oskar znanja s područja županije

IMG 1184


Agencija za odgoj i obrazovanje u Zagrebu je organizirala ovogodišnju dodjelu nagrada Oskara znanja za najuspješnije učenike i njihove mentore u 2021/22. godini, koji su se iskazali na državnim i međunarodnim natjecanjima u znanju, glazbi i plesu.

Dobitnica ove prestižne nagrade je učenica Marta Kiš iz koprivničke Osnovne škole "Đuro Ester", koja je nagradu primila zajedno s mentoricom Tijanom Martić. Marta je osvojila prvo mjesto na 64. državnom natjecanju Mladih tehničara, jednom od najzahtjevnijih natjecanja gdje se učenici natječu u znanju, izradi tehničke tvorevine i prezentaciji rada.

pehnec fran

Oskar znanja dobio je i Fran Pehnec, polaznik koprivničke Umjetničke škole "Fortunat Pintarić", koji je bio pobjednik svoje kategorije na Državnom natjecanju HDGPP-a, a spomenimo kako mu je mentor bio Dino Jakšić, uz korepetitoricu Lauru Malovac.

Ostali dobitnici ove nagrade su Ivan Vujčetić iz križevačke Osnovne škole Ljudevita Modeca, Paulina Aleksa iz križevačke Glazbene škole Alberta Štrige te Fabian Perošić iz Gimnazije „Fran Galović“ Koprivnica.

Čestitke dobitnicima Oskara znanja i njihovim mentorima!

Služba ureda župana

Fotografije: OŠ Đuro Ester i Klikaj.hr



 

Pročitano 2359 puta