20.07.2022.

Započeli 1,6 milijuna kuna vrijedni radovi na adaptaciji Srednje škole Koprivnica

20220720 113527


Započeli su ljetni radovi na obnovi školske infrastrukture u školama kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija, kojima se uvelike poboljšavaju materijalni uvjeti za učenike i nastavnike u nadolazećoj školskoj godini, odnosno pedagoški standard.

Nakon što je Županija provela nabavu, u Srednjoj školi Koprivnica izvode se radovi na adaptaciji sanitarnih čvorova i garderoba u dvorani, a ugovor su potpisale ravnateljica Manuela Gregurić i direktorica tvrtke BELPOD d.o.o iz Kutine Selena Belužić. Vrijednost radova iznosi oko 1,6 milijuna kuna s PDV-om, a stručni nadzor obavlja tvrtka ACTA-ARH d.o.o. iz Koprivnice.

quote desni 3Naša je zadaća ulaganje u obrazovni sektor, posebno što se tiče materijalnih uvjeta, te u skladu s mogućnostima kontinuirano nastojimo poboljšati njegovu kvalitetu za učenike i nastavnike“, kazao je župan Darko Koren, a podsjetimo kako je Županija za rekonstrukciju grijanja i energetskih vodova u koprivničkoj Srednjoj i Obrtničkoj školi 2020. godine izdvojila 1,3 milijuna kuna.

U sklopu ljetnih radova planirano je i uvođenje centralnog grijanja u Područnu školu Kuzminec te rekonstrukcija krovišta na Područnoj školi Drenovica, kao i niz manjih radova na školskih objektima.

 Služba ureda župana


 

Pročitano 1683 puta