21.07.2022.

Županija osigurala 500 tisuća kuna za razvoj i unapređenje lovstva

Župan Darko Koren raspisao je Javni natječaj za dodjelu potpora za poticanje razvoja i unapređenja lovstva u Koprivničko-križevačkoj županiji za ovu godinu.

Na raspolaganju je gotovo 500 tisuća kuna, a Natječaj se odnosi na mjere poboljšanja gospodarenja s divljači i lovištem, poboljšanja infrastrukture u lovištu, razvoja i unapređenja lovnog turizma te lovnog streljaštva i promocije lovstva.

Intenzitet potpore iznosi 50 posto od ukupno prihvatljivih troškova, a najviši iznos potpore koju pojedini korisnik može ostvariti je 14.900,00 kuna. Prihvatljivi korisnici za dodjelu potpora su lovoovlaštenici zajedničkih i državnih lovišta na području županije koji nemaju dugovanja s naslova lovozakupnine ili koncesije.

Javni natječaj otvoren je 90 dana od dana objave na službenoj internetskoj stranici Županije, a sve detalje možete doznati na poveznici:

https://www.kckzz.hr/hr/javni-pozivi-u-poljoprivredi-ruralnom-razvoju-i-turizmu/item/2217-javni-natjecaj-za-dodjelu-potpora-za-poticanje-razvoja-i-unapredenja-lovstva-u-koprivnicko-krizevackoj-zupaniji-u-2022-godini

Služba ureda župana

Pročitano 1487 puta