18.08.2022.

Koprivničko-križevačka županija partner 25. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

IMG 1522


U prostorijama Županijske uprave župan Darko Koren održao je sastanak na kojemu je bilo riječi o pripremama za jubilarni 25. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo koji će se održati u Virovitici od 2. do 4. rujna ove godine.

Nastavno na odličnu dugogodišnju suradnju s Virovitičko-podravskom županijom, posebno u području gospodarstva, Koprivničko-križevačka županija će biti partner Sajma, a u suradnji sa županijskom Obrtničkom komorom i HGK Županijskom komorom Koprivnica organizirano je predstavljanje županijskih poduzetnika na zajedničkom izlagačkom prostoru, dok će županijska Turistička zajednica biti zadužena za organizaciju turističkog predstavljanja. Županija od samih početaka Sajma organizira nastupe svojih poduzetnika, kako bi im kroz predstavljanje omogućila nove poslove kontakte i daljnji razvoj djelatnosti.

Nakon dvije godine odgode zbog epidemije koronavirusa, sve je spremno za 25. Viroexpo koji će posjetiteljima pružiti mnoštvo događanja, poput stručnih predavanja, degustacija vina, meda, rakija, bučinog ulja, čaja i kolača, izložbe, radionice te glazbeno-scenski program. Raspored svih događanja možete vidjeti OVDJE.

Sastanku su prisustvovali pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić, direktor HGK Županijske komore Koprivnice Krunoslav Vitelj, tajnik Obrtničke komore KKŽ Božo Barać, pomoćnica direktora županijske Turističke zajednice Kristina Sočev te viša savjetnica za gospodarstvo i javnu nabavu Jasna Sabolić.

IMG 1517

Služba ureda župana

Pročitano 1156 puta