01.09.2022.

Započele prijave za izlaganje na 24. Obrtničkom i gospodarskom sajmu KKŽ

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

FotoJet


Pozivamo izlagače da se prijave za izlaganje na 24. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 11. do 13. studenoga 2022. godine.

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci (Ulica Potočka 26) u samom središtu Grada.

Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, izlagačima se nudi i mogućnost odabira pozicije izlagačkog prostora. Vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan.

Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o Sajmu, objavljen je na internetskoj stranici:  https://www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/default_obrtnicki_sajam_wide.asp?sid=6450&n=11

Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastro- izložbama, a očekuje se nastup oko 300 izlagača, uključujući i inozemne.

Zainteresirani se za sve informacije i prijave mogu obratiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije (Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica) na telefon: 00 385 48 623 408 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Veselimo se Vašem dolasku na 24. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije!

Služba ureda župana

Pročitano 1588 puta