03.09.2022.

Župan i suradnici obišli izlagačke prostore sajma Viroexpo

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

IMG 3696


Župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić sa suradnicima su, uz župana Virovitičko-podravske županije Igora Androvića, danas obišli izlagačke prostore 25. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2022.

Koprivničko-križevačka županija ovogodišnji je partner Sajma, a u suradnji sa županijskom Obrtničkom komorom, HGK Županijskom komorom Koprivnica i županijskom Turističkom zajednicom organizirano je predstavljanje županijskih poduzetnika i obrtnika na zajedničkom izlagačkom prostoru.

IMG 3590

Župan Koren podržao je poduzetnike i obrtnike u promociji i razvoju njihovih djelatnosti, a ujedno su razgovarali o aktualnim temama u gospodarstvu. Župan Andrović tom mu je prilikom uručio simboličan dar u znak zahvale na partnerstvo na Sajmu, a u obilasku su im se pridružili i njegov zamjenik Marijo Klement te direktor Sajma Bojan Mijok.

IMG 3631

Spomenimo kako se Sajam održava nakon dvije godine pauze zbog pandemije koronavirusa, a uz Vladu RH, pokrovitelji su Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o., a gospodarski partner Hrvatske šume.

Za posjetitelje i izlagače pripremljen je najveći vanjski izložbeni prostor u povijesti Sajma te bogat i sadržajan popratni edukativni, kulturni i zabavni program.

Pozivamo vas da posjetite 25. Viroexpo i podržite izlagače iz naše županije, a raspored svih događanja možete vidjeti OVDJE.

Služba ureda župana


Pročitano 670 puta