08.09.2022.

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća proslavljen Dan Općine Drnje

Objavljeno u kategorijama: Novosti

Dan opcine Drnje 14


U prostorijama Društvenog doma u Drnju danas je održana svečana sjednica Općinskog vijeća kojom je proslavljen Dan Općine. U ime Koprivničko-križevačke županije sjednici je prisustvovao župan Darko Koren, kao i brojni načelnici općina, gradonačelnici te predstavnici ustanova i udruga.

Sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Goran Kolarek te je predstavio što se sve radilo na području općine u posljednjih godinu dana, istaknuvši kao važan projekt izgradnju Vatrogasnog doma u Torčecu što će se financirati EU sredstvima.

Dan opcine Drnje 10

Načelnik Općine Petar Dombaj u svom je govoru naglasio kako je posljednjih godinu dana bilo intenzivno što se tiče realizacije projekata:

quote desni 3Možemo vidjeti mnoge pozitivne promjene na području općine, a ulagali smo, primjerice, u komunalnu infrastrukturu, dječji vrtić i pješačko-biciklističke staze. Cilj nam je cijelu našu općinu učiniti prosperitetnom jer su u centru našeg djelovanja ljudi. Hvala Županiji te predstavnicima gradova i općina što zajedno idemo naprijed.“

Dan opcine Drnje 13

Župan Koren se obratio prisutnima prigodnim riječima te svim mještanima čestitao Dan Općine i blagdan Male Gospe uz želju da cijela općina prosperira i nastavi se razvijati i dalje kroz projekte koji slijede u narednom razdoblju.   

quote desni 3Drago mi je vidjeti Drnje koje se razvija i svakog dana sve više napreduje. Za nas ste vrlo važna općina i svi uspjesi koji postižete nas vesele. Imate viziju i ljude koji su spremni raditi za dobrobit svih, pokrećete projekte, a u svemu imate i potporu Županije koja sudjeluje kao podrška u pripremi projektnih dokumentacija za projekte kojima se podiže standard života na ovom prostoru. Važna nam je i Osnovna škola Drnje čiji smo osnivač, to je po broju učenika najveća škola i brinemo da djeca imaju najbolje uvjete jer oni su ti koji će ostati živjeti ovdje. Vjerujem da će se dogoditi dodatni iskorak u razvoj na području općine te da ćemo do iduće sjednice imati još mnogo prilika uputiti čestitke na realiziranim projektima“, poručio je župan Koren.

U ime načelnika obratila se načelnica Đelekovca Lara Samoščanec, u ime gradonačelnika Hrvoje Janči, gradonačelnik Đurđevca, a okupljene je pozdravio i saborski zastupnik i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić.

Služba ureda župana


Pročitano 1063 puta