13.09.2022.

Važna obavijest za poljoprivrednike koji su prijavili štetu od tuče - otvoren Javni poziv

Obavještavamo poljoprivrednike s područja općina Gola, Drnje, Đelekovec, Legrad, Peteranec, Koprivnički Ivanec i Rasinja koji su prijavili štetu od tuče, a nemaju osigurane usjeve da se jave na Javni poziv – Potpora male vrijednosti po direktivi 1408 poljoprivrednicima za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodne nepogode tuče na području Koprivničko-križevačke županije u 2022. godini  objavljen dana 23.08.2022. na web stranici Županije.

Javni poziv otvoren je do 7. listopada 2022. godine te se zajedno sa obrascem zahtjeva nalazi se na slijedećoj poveznici:

https://www.kckzz.hr/hr/javni-pozivi-u-poljoprivredi-ruralnom-razvoju-i-turizmu/item/2275-javni-poziv-potpore-male-vrijednosti-poljoprivrednicima-za-ublazavanje-i-djelomicno-uklanjanje-posljedica-prirodne-nepogode-tuce-na-podrucju-koprivnicko-krizevacke-zupanije-u-2022-godini

Napominjemo da poljoprivrednici koji ne podnesu zahtjev do isteka roka iz Javnog poziva, neće imati prilike ni u kojem drugom postupku nadoknaditi štetu od tuče.

Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu

Pročitano 1386 puta