19.09.2022.

Održana šesta sjednica Županijskog Antikorupcijskog povjerenstva

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Antikorupcijsko povjerenstvo

IMG 6153


U prostorijama Županijske uprave u ponedjeljak, 19. rujna je održana 6. sjednica Antikorupcijskog povjerenstva Koprivničko-križevačke županije.

Sjednicu je otvorila i vodila predsjednica Renata Glavica, koja je članovima zahvalila na dosad provedenim aktivnostima, a prisustvovala je i pročelnica UO za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Marina Jakšić. Predsjednica Glavica je u raspravi istaknula kako svi s nestrpljenjem iščekuju radove koji će pristići u sklopu kreativnog natječaja „Moja županija bez korupcije“ koji će uskoro biti raspisan. Podsjetimo, Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije početkom rujna je raspisalo i Natječaj za izradu kreativnog rješenja i grafičkog dizajna edukativno-promotivnog letka Povjerenstva koji je otvoren do 9. prosinca 2022. godine.

IMG 6148

Članovi Povjerenstva su na sjednici raspravili te usuglasili i propozicije spomenutog natječaja „Moja županija bez korupcije“, a dodajmo da su u sastav Povjerenstva ušli novi članovi -  Siniša Fabijanec i Jadranka Lakuš koji su zamijenili dosadašnje članove Sandru Sinjeri i Tomislava Golubića.

Služba ureda župana

Pročitano 336 puta