21.10.2022.

U Križevcima održan skup o ekologiji i održivom razvoju u radu s djecom

PRO 6634


Međunarodna mreža Sportmeet – Sportmeet Križevci i Udruga kineziologa Križevci jučer su u kongresnom centru u Križevcima, održali 14. međunarodni skup kineziologa, sportskih i pedagoških djelatnika na temu “Ekologija i održivi razvoj u radu s djecom i mladima kroz (re)kreativne aktivnosti”.

Stručni skup je ispred Koprivničko-križevačke županije otvorila pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek koja je istaknula kako Županija sport smatra kao vrlo važan segment funkcioniranja lokalne zajednice, posebno kroz ulaganja u sportsku infrastrukturu poput izgradnje dvorana i igrališta, ali i u sport kroz Zajednicu sportova Koprivničko-križevačke županije.

Prisutnima su se obratili i predstavnica Sportmeet-a, Maja Zegnal Koretić, predsjednica udruge kineziologa, Marjana Fržović, predsjednica svjetske mreže Sportmeet iz Italije, Federica Comachi te Marina Tomac-Rojčević.
Skupu su prisustvovali i pročelnik za kulturu, obrazovanje i sport Grada Križevaca, Sandro Novosel, prodekanica za nastavu i studente sa Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, Maja Horvatin i predsjednik Hrvatskog kineziološkog saveza, Goran Leko.

Izvor: prigorski.hr

Služba ureda župana


 

Pročitano 1093 puta