09.11.2022.

Župan uručio donaciju Udruzi invalida KKŽ

Donacija 4


Župan Darko Koren danas je predsjedniku Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, Miroslavu Mačkoviću uručio simbolični bon vrijednosti 16.300 kuna, što su sredstva prikupljena donacijama na 15. Velikoj martinjskoj špelanciji koja je održana prošlog vikenda.

Primopredaji donacije prisustvovala je i Kristina Sočev, pomoćnica direktora županijske Turističke zajednice, koja je glavni organizator Martinjske špelancije te je kazala kako je manifestacija bila i više nego uspješna te kako su zadovoljni prikupljenim sredstvima koja će pomoći radu Udruge.

Zadovoljstvo je izrazio i župan, dodavši:

quote desni 3Nastavili smo s tradicionalnim humanitarnim karakterom manifestacije čiji je glavni cilj promocija tradicijskih običaja te vinarstva i vinogradarstva koji su iznimno progresivni sektori unutar poljoprivrede kao grane gospodarstva. Kroz promociju ih nastojimo podržati u razvoju djelatnosti te zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji. Vjerujem da će prikupljena sredstva doprinijeti radu Udruge i realizaciji njihovih aktivnosti.

Donacija 8

Predsjednik Mačković zahvalio je Županiji i županijskoj Turističkoj zajednici što su prepoznale njihov predan rad te naglasio kako će ovakva pomoć značajno doprinijeti njihovoj brizi za korisnike, obzirom da imaju velike izdatke. Posebno je zahvalio na subvenciji prijevoza na području županije te svima koji su doprinijeli prikupljanju sredstava za donaciju.

Dodajmo kako su primopredaji prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić te pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić.

Služba ureda župana


Pročitano 688 puta