27.01.2023.

Javna rasprava o prijedlogu Plana upravljanja Posebnim rezervatom i područjem ekološke mreže Đurđevački peski

NAslovna


Javna rasprava o prijedlogu Plana upravljanja Posebnim rezervatom i područjem ekološke mreže Đurđevački peski provodi se javnim uvidom u plan i javnim izlaganjem te traje 30 dana, počevši od 6. veljače 2023. godine do 7. ožujka 2023. godine.

Tijekom javne rasprave, javnost i zainteresiranoj javnosti omogućen je uvid u prijedlog Plana upravljanja Posebnim rezervatom i područjem ekološke mreže Đurđevački peski i to:

  • na službenoj internetskoj stranici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije (www.zastita-prirode-kckzz.hr),
  • na službenoj internetskoj stranici Koprivničko-križevačke županije (https://kckzz.hr/hr/),
  • u prostoriji Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije na adresi Florijanski trg 4/II, Koprivnica, radnim danom od 10:00 do 13:00 sati.

Za vrijeme trajanja javne rasprave, javnost i zainteresirana javnost svoja mišljenja, primjedbe i prijedloge na prijedlog Plana upravljanja Posebnim rezervatom i područjem ekološke mreže Đurđevački peski, može:

  • dati u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja,
  • upisati u knjigu primjedbi koja će biti izložena na mjestu javnog uvida, zaključno s danom završetka javne rasprave,
  • dostaviti u pisanom obliku na adresu: Florijanski trg 4/II, 48 000 Koprivnica, s naznakom „Očitovanje na Prijedlog Plana upravljanja Posebnim rezervatom i područjem ekološke mreže Đurđevački peski“, zaključno s danom završetka javne rasprave
  • dostaviti putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., zaključno s danom završetka javne rasprave

Svi prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, potpisani imenom i prezimenom fizičke osobe, odnosno nazivom pravne osobe s adresom podnositelja prijedloga ili primjedbe, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

Javno izlaganje prijedloga Plana upravljanja Posebnim rezervatom i područjem ekološke mreže Đurđevački peski održati će se dana 20. veljače 2023. godine (ponedjeljak) s početkom u 10:00 sati u Đurđevcu u Hotelu Picok d.o.o., na adresi Trg Sv. Jurja 9, 48350 Đurđevac.

Izvor: Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području KKŽ

Služba ureda župana

pdf Obavijest o javnoj raspravi PU066 27.01.2023

pdf Plan upravljanja PU066 F3 v3 28.10.2022

                                                                                                 

Pročitano 1315 puta