06.02.2023.

Županijska Liga protiv raka održala godišnju Skupštinu i usvojila Plan rada za 2023. godinu

viber slika 2023 02 03 18 18 44 676


U petak, 3. veljače  održana je godišnja skupština Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije kojoj je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovala pročelnica UO za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek.

Prisutnim članovima se uvodno obratila predsjednica Lige Andreja Lukić Suknaić, a nakon izbora Radnog predsjedništva, uslijedilo je podnošenje i usvajanje godišnjeg Izvješća o radu Lige u protekloj godini te Prijedlog plana i programa rada Lige za 2023. godinu.

Aktivnosti na projektu „Znanjem do zdravlja“ u kojem Liga sudjeluje kao partner, omogućile su da  Liga nakon 25. godina svog djelovanja, a u skladu sa Zakonom o volonterstvu postane organizator volontiranja te tako još više ojača i sistematizira svoje dugogodišnje volontere.

U skladu s dodanom novom aktivnošću usvojen je prijedlog da se izmijeni Statut Lige. Nakon podnošenja financijskog izvješća, u ime Nadzornog odbora Lige, izvješće je  podnijela Jelena Unger. Na kraju Skupštine podijeljene su zahvalnice zaslužnim članovima/volonterima i sudionicima na brojnim aktivnostima Lige, a to su: Katarina Vuljak, Lidija Krapinec, Nevenka Posavec, Anđelka Martinčić, Krešimir Blažek, Zbor medicinskih sestara „Lucerna“ Zbor RIMA, Ženska vokalna skupina „Rudarice“, Zoran Homen i OPG Valvir.

Izvor: Liga protiv raka KKŽ

Služba ureda župana

 

Pročitano 214 puta