24.02.2023.

Sastao se projektni tim Županijskog centra kompetentnosti

IMG 1488


U prostorijama Županijske uprave održan je radni sastanak projektnog tima projekata "Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji“ i „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“ na kojemu se razgovaralo o daljnjoj dinamici realizacije ovog kapitalnog projekta.

IMG 1490

Voditelj projekta Darko Masnec kazao je kako se sve projektne aktivnosti odvijaju u skladu s planom te kako je u tijeku daljnje opremanje novih prostora koji se koriste od početka ove školske godine u Obrtničkoj školi Koprivnica i Strukovnoj školi Đurđevac.

IMG 1494

Podsjetimo, Centar kompetentnosti KKŽ iz područja elektrotehnike i računalstva vrijedan je preko 10 milijuna eura, a ovaj projekt kojim se stvara nova paradigma u sustavu strukovnog srednjoškolskog obrazovanja pokazatelj je da Županija strateški promišlja o sustavu obrazovanja. Uspostava Centra ključna je za uspješnu reformu strukovnog obrazovanja, a preko njega će se osigurati više konkretne prakse učenicima i lakši ulazak na tržište rada, veća suradnja s poslodavcima te korisne edukacije i osposobljavanja za sve željne znanja.

Služba ureda župana

Pročitano 593 puta