27.03.2023.

Koprivnička Udruga antifašističkih boraca i Zajednica udruga antifašističkih boraca i antifašista KKŽ održale skupštine

Objavljeno u kategorijama: Novosti

UABA Koprivnica 03


Proteklog je vikenda u Društvenom domu Vinica održana redovna godišnja skupštinu Udruge antifašističkih boraca i antifašista (UABA) grada Koprivnice. Članovi su prihvatili Izvješće o radu i Financijsko izvješće za 2022. godinu, a nakon rasprave usvojen je Program rada i Financijski plan za tekuću godinu, kao i projekcije za razdoblje 2024./2025. godine.

Okupljene je uime Koprivničko-križevačke županije pozdravila potpredsjednica Županijske skupštine Marijana Lokotar, a uime Grada Koprivnice gradonačelnik Mišel Jakšić.

UABA Koprivnica 12

Skupštini su prisustvovali i gosti iz udruga antifašista Koprivničko-križevačke županije, Križevaca, Bjelovara i Rasinje, predstavnici koprivničke židovske zajednice, Srpskog nacionalnog vijeća te predsjednik Saveza antifašističkih boraca (SABA) Franjo Habulin.

Spomenimo i kako je svoju redovnu skupštinu u istom prostoru, ali u ranijem terminu, održala Zajednica udruga antifašističkih boraca i antifašista Koprivničko-križevačke županije, kojoj je također prisustvovala potpredsjednica Županijske skupštine Marijana Lokotar.

Služba ureda župana

Izvor: Grad Koprivnica


Pročitano 699 puta