31.03.2023.

Učenička zadruga Zlatne ruke predstavila svoje radove

IMG 3295


Zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Ana Mušlek danas su posjetili prodajnu izložbu Učeničke zadruge Zlatne ruke Obrtničke škole Koprivnica koja već sedam godina brojnim aktivnostima usmjerava učenike i stvara preduvjete za prijenos i praktičnu primjenu znanja u životu i lokalnoj sredini.

Zadruga djeluje kroz četiri sekcije: stolarska, soboslikarska, kuharsko-konobarska i cvjećarska sekcija, a upravo su učenici koji se školuju za zanimanje pomoćni cvjećar u pratnji svojih profesorica i ravnatelja škole Zlatka Martića priredili lijepu izložbu svojih kreacija.

IMG 3276

Zamjenik Ljubić je uputio čestitku učenicima i mentorima istaknuvši kako je iznimno važno prenositi znanja iz nastave u praktične djelatnosti Zadruge čime učenici dodatno razvijaju sposobnosti i vještine te uče odgovornosti i samostalnosti.

„Županija će kao i dosada uvijek biti na dispoziciji za sve vaše potrebe i rado će se odazvati i sudjelovati na projektima kojima razvijate kompetencije i još važnije, na najljepši način oplemenjujete naše živote“, poručio je Ljubić.

Služba ureda župana  

Pročitano 297 puta