28.04.2023.

Udruga Latice predstavila izvrsne rezultate rada

NASLOVNA Izborna skupstina latice 2023 13


Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ jučer je održala redovnu godišnju i izbornu skupštinu kojoj su prisustvovale pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek te zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić.

Predsjednica Udruge Nevenka Fuchs izrazila je zadovoljstvo prostorom u kojemu djeluju i aktivnostima koje provode te je zahvalila svim članovima Udruge, njihovim obiteljima i lokalnoj zajednici na podršci.

Izborna skupstina latice 2023 05

Pročelnica Blažek pohvalila je Udrugu na značajnom doprinosu kvaliteti osoba s intelektualnim teškoćama, a riječima podrške obratila se i zamjenica Ostriž te zahvalila članovima Udruge.

Na skupštini se biralo i novo vodstvo te su članovi povjerenje za daljnje vođenje dali Nevenki Fuchs na mjestu predsjednice Udruge te Draženu Novačiću na mjestu zamjenika.

Izborna skupstina latice 2023 09

Predsjednica Fuchs kazala je kako će i dalje raditi na dobrobiti članova, istaknuvši uslugu poludnevnog boravka i dodavši kako je osnovni cilj Udruge osigurati organizirano stanovanje – uslugu koja je prioritet svakom roditelju djeteta s teškoćama u razvoju.

Udruga trenutno provodi mapiranje potreba članova, a nakon čega se nadaju da će u suradnji s lokalnom zajednicom pronaći rješenje za sve svoje potrebe.

Služba ureda župana

Izvor: Grad Koprivnica

Pročitano 632 puta