01.06.2023.

Koprivničke srednje škole prezentirale obrazovne programe i zanimanja

Promocija škola


U sklopu promocije upisa u srednje škole, danas je u Koprivnici ispred novoizgrađenog Centra kompetentnosti KKŽ održana prezentacija školskih programa i zanimanja koje su predstavile Gimnazija „Fran Galović“, Srednja škola Koprivnica i Obrtnička škola Koprivnica.

Promocija srednjih škola KC 40

 Podršku predstavljanju škola pružili su zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica  Ana Mušlek, predstavnici županijske Obrtničke komore, HGK ŽK Koprivnica, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i PORA-e Regionalne razvojne agencije KKŽ, dok su ravnatelji škola Vjekoslav Robotić, Mario Latin i Zlatko Martić zajedno s nastavnicima i učenicima bili zaduženi za informiranje zainteresiranih osnovnoškolaca o zanimanjima i obrazovnim programima koje njihove škole nude.

Promocija srednjih škola KC 20

Promociju upisa u srednje škole provodi Koprivničko-križevačka županija u suradnji s partnerima Obrtničkom komorom KKŽ, HGK Županijskom komorom Koprivnica i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje te srednjim školama u sva tri županijska grada.

Promocija srednjih škola KC 41

Nakon Koprivnice, prezentacija srednjih škola i zanimanja će se održati u:

 Križevcima, na Strossmayerovom trgu:

07. lipnja 2023. (srijeda) u vremenu od 9,00 do 12,00 sati

i

 Đurđevcu, na Trgu svetog Jurja:

06. lipnja 2023. (utorak) u vremenu od 9,00 do 12,00 sati.

Promocija srednjih škola KC 56

Prilika je to da se učenici upoznaju sa svim programima koje nude naše srednje škole, kako bi lakše odabrali svoje buduće zvanje, a pozvani su i njihovi roditelji.

Služba ureda župana

Pročitano 1613 puta