03.06.2023.

U Osijeku obilježena 30. obljetnica Osječko-baranjske županije

Objavljeno u kategorijama: Novosti

mini MRM 0889


U povodu obilježavanja Dana Osječko-baranjske županije, kao i 30. obljetnice njena osnivanja, u petak je u Osijeku održana Svečana sjednica Skupštine Osječko-baranjske županije, kojoj je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Sjednica je održana u Gospodarskom centru OBŽ, a uz predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića, sjednici su nazočili saborska zastupnica Nataša Tramišak kao izaslanica predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, potpredsjednik Vlade RH i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović te župani, gradonačelnici, načelnici te brojni drugi uzvanici iz društvenog i političkog života.

Prigodnim govorima obratili su se župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić koji se osb+vrnuo na proteklo razdoblje ta najavio nove projekte s kojima se kreće u realizaciju, saborska zastupnica Nataša Tramišak i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković koji je pohvalio  kontinuiranu suradnju Osječko-baranjske županije s Vladom koja je rezultirala revitalizacijom i snažnim razvojem Županije.

Izvor: Osječko-baranjska županija

Služba ureda župana

Pročitano 533 puta