07.06.2023.

Svečanom sjednicom obilježen Dan Općine Đelekovec

Objavljeno u kategorijama: Novosti

IB SS Delekovec 2 07062023 03


Svečanom sjednicom Općinskog vijeća danas je obilježen Dan općine Đelekovec, a svečanosti je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić. Načelnica Lara Samošćanec je predstavila rezultate rada svog tima unazad godinu dana te pobrojala brojne aktivnosti i programe koji su provedeni kako bi se podigao standard života na području općine.

IB SS Delekovec 2 07062023 09

Između ostalog zahvalila je Koprivničko-križevačkoj županiji na podršci u projketu obnove školskog igrališta, ali na ostalim projektima te ostalim potporama, kako financijskim tako i institucionalnim.

IB SS Delekovec 2 07062023 11

U ime kolegica i kolega načelnika i gradonačelnika pozdravio je Ivan Sabolić, načelnik susjedne Općine Legrad, gostima se obratio gradonačelnik Koprivnice i saborski zastupnik Mišel Jakšić, a čestitao Dan općine i pohvalio uspješan rad načelnice i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

U sklopu sjednice dodijeljena su i javna priznanja, a svečanosti prešlo se na zabavni dio programa. Recitaciju Moja škola izvela je Nika Matić, Lovro Kukec izrecitirao je Moj podravski kraj, dok je plesna skupina nižihi razreda plesom i pokretom pokazala kakvo je njihovo malo, ali veliko selo koreografijom nazvano Moje selo veselo.

Na svečanu sjednicu općinskog Vijeća odazvali su se brojni uzvanici, gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči, načelnici iz susjednih općina, predstavnici ustanova, članovi općinskog vijeća, predstavnici škole, vrtića, udruga, zaposlenici općine, školarci i vrtićarci.

Izvor: epodravina.hr

Služba ureda župana

Pročitano 730 puta