09.06.2023.

Osnovna škola Braća Radić svečanom akademijom obilježila Dan škole

Objavljeno u kategorijama: Novosti

20230609 110057


Svečanom akademijom u koprivničkoj dvorani Domoljub danas je obilježen Dan Osnovne škole Braća Radić. Svečanosti su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić sa zamjenicom Ksenijom Ostriž i suradnicima, ravnatelji koprivničkih osnovnih škola te učenici, nastavnici i partneri škole.

20230609 105648

Uvodnim riječima obratio se ravnatelj Krešo Grgac koji je zahvalio osnivaču Gradu Koprivnici i Županiji na potpori koju pružaju projektima i programima škole naglasivši kako je škola postigla brojne uspjehe zahvaljujući predanom radu učenika, njihovih nastavnika i mentora uz veliku podršku roditelja. Sinergijom se može ostvariti ovakav uspjeh, a to ćemo punim jedrima u novim projektima nastaviti pokazivati i dalje, poručio je Grgac.

20230609 111652

Čestitku su uputili i zamjenik Ljubić te gradonačelnik Jakšić koji su u prigodnim govorima izrazili zadovoljstvo i ponos što jedna od najvećih osnovnih škola u Hrvatskoj na glasu kao jedna od najboljih što su pokazali sjajni rezultati na natjecanjima, ali i bogatstvo aktivnosti i programa koje škola nudi. Poželjeli su učenicima sretan završetak  školske godine, osmašima upis u željene škole, a svima ponajviše kreativan odmor na ljetnim praznicima.

Služba ureda župana     

Pročitano 638 puta