17.06.2023.

Đelekovec obilježio 190. obljetnicu školstva

DSCN2339


Svečanom školskom priredbom u Domu kulture "Pajo Kanižaj" u Đelekovcu završena je višetjedna proslava 190. obljetnice školstva u Đelekovcu, kojoj je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Svečanosti su prisustvovali i ravnateljica OŠ Mihovil Pavlek Miškina Sonja Vuljak, načelnica Lara Samošćanec, predsjednica općinskog vijeća Ivana Serdarušić te ravnatelji iz koprivničkih gradskih škola te iz OŠ Koprivnički Bregi.

DSCN2357

Na pozornici su se izredali učenici od 1. do 4.razreda, učenici viših razreda, plesači i plesačice, pjevači, a posebna su atrakcija bili bivši učenici u plesnoj točki kao i članovi Vijeća roditelja koji su se okušali u krasnoslovljenju. Ljepotu glazbe donijela je i bivša učenica na flauti, a sve je završilo dolaskom učenika 8.razreda na pozornicu. Prije toga zahvalu za svoj dugogodišnji rad primile su spremačica Marija Rašanec, koja je nedavno otišla u mirovinu te učiteljice Snježana Čempuh Vulić i Tatjana Međimorec za više od 30 godina rada.

DSCN2374

Za kraj programa osmaši su sa svojim učiteljicama i ravnateljicom otplesali valcer. Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

Izvor: OŠ MPM Đelekovec

Služba ureda župana

Pročitano 646 puta