18.06.2023.

U Koprivničkom Ivancu održana manifestacija "Dani cvijeća"

Objavljeno u kategorijama: Novosti

 Dani cvijeca Koprivnicki Ivanec 02


U organizaciji Društva žena „Ivanečko srce“ u Koprivničkom Ivancu je u subotu, 17. lipnja  održana tradicionalna manifestacija „Dani cvijeća“, kojoj je uime Koprivničko-križevačke županije prisustvovala predsjednica županijskog Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić.

 Tom prilikom je zahvalila organizatoricama, a posebno dugogodišnjoj predsjednici Slavici Martinaga na ustrajnom radu i organizaciji ove lijepe priredbe, kao i doprinosu kroz razne aktivnosti kojima društvo sudjeluje u društvenom životu općine. Naglasila je važnost ovakvih okupljanja, koja su dio umrežavanja žena, što je aktivnost na kojoj Povjerenstvo intenzivno radi.

Dani cvijeca Koprivnicki Ivanec 22

 Uputila je poruku o potrebi zajedništva i međusobne podrške i potpore svim ženama, što je garancija većeg zadovoljstva i kvalitete života žena, ali i cjelokupne društvene zajednice. Iskoristila je priliku pa je uputila svima poziv na Festival žena iz ruralnih područja, koji će se održati 01. srpnja u Kalinovcu te je pozdravila i zahvalila na sudjelovanju sudionicama dosadašnjih Festivala, a posebno ženama iz Koprivničkog Ivanca: Vesnici Jakupić, Gordani Vrabelj i Slavici Maritnaga, koja sudjeluju ove godine.

Dani cvijeca Koprivnicki Ivanec 06

Ova lijepa cvjetna manifestacija je okupila predstavnice 24 udruge žena, koje surađuju i održavaju dugogodišnju tradiciju okupljanja i druženja. Prigodni dramski program su izvele članice Društva žena Reka, a nakon večere je nastavljeno druženje u plesnom ritmu.

Izvor: Povjerenstvo za ravnopravnost spolova KKŽ

Foto: Grad Koprivnica

Služba ureda župana   

Pročitano 495 puta