21.06.2023.

Uz Završnu školsku priredbu u Virju održan i tradicionalni Dječji sajam

Image00013 48


Osnovna škola Profesora Franje Viktora Šignjara iz Virja i ove je godine nakon Završne školske priredbe organizirala tradicionalni Dječji sajam, a svečanosti su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Melita Ivančić te načelnik Općine Mirko Perok.

Image00007 53

Smotrom aktivnosti i uradaka školske Učeničke zadruge Čmela, kao i brojnih kreativnih radionica koje učiteljice provode s učenicima i roditeljima, kod školaraca se razvija poduzetnički duh, a sav prihod namijenjen je za opremanje škole novim, modernim nastavnim sadržajima.

Image00004 55

Sajam je i ove godine opravdao očekivanja i brojni posjetitelji mogli su uživati u bogatom programu. Zahvaljujemo pokroviteljima, sponzorima i svima koji su podržali sajam te na taj način pomogli radu i boljitku škole i naše djece, istaknula je ravnateljica Marica Cik Vidaković.

Image00006 53

 Prigodne zahvalnice škole dobili su Dražen Podravec, nekadašnji ravnatelj virovske škole i inicijator Dječjeg sajma, Županija i Općina Virje, županijska Obrtnička komora i bivši tajnik Božo Barać.

Image00045 19

Izvor: epodravina.hr

Služba ureda župana


Pročitano 1126 puta