22.06.2023.

Svečano otvoreni malonogometno igralište i sportski objekt u Koprivničkom Ivancu

IMG 8714


Povodom bogatog programa proslave Dana Općine Koprivnički Ivanec danas su svečano otvoreni sportski objekt i malonogometno igralište s umjetnom travom i reflektorima, na oduševljenje brojnih mještana.

Podršku je uime Koprivničko-križevačke županije pružio župan Darko Koren, a otvorenju su prisustvovali načelnik Općine Zoran Vrabelj, predstavnik Nogometnog saveza KKŽ Krešimir Belčić, predsjednik Općinskog vijeća i tajnik NK „Sloga“ Mihael Sremec, predsjednik općinske Škole nogometa Siniša Bartolović te brojni drugi uzvanici.

20230622 095155

Župan je čestitao Općini na unaprjeđenju sportske infrastrukture, koja će dodatno popularizirati sport u lokalnoj zajednici:

quote desni 3"Čestitam Općini i partnerima na novom igralištu i propadajućim objektima te vjerujem kako će to biti motivacija djeci i mladima, ali i ostalim mještanima, za aktivnije provođenje vremena. Županija kontinuirano podržava sportske aktivnosti i za njih izdvaja značajna sredstva, koja nastojimo povećavati svake godine, te nas veseli svaka ovakva investicija, koja je prvenstveno usmjerena djeci i mladima. Svim korisnicima ovih terena želim mnogo dobre zabave i sportskih uspjeha.“

IMG 8776

quote desni 3Napravljeno je malonogometno igralište s reflektorima, uređene su svlačionice te je postavljena ograda, a mogu reći kako je Općina prepoznala važnost ulaganja u sportsku infrastrukturu, prvenstveno za djecu i mlade. Posljednje dvije godine uložili smo oko 530 tisuća eura i stvorili uvjete koji će trajati dugi niz godina, osobito zbog Škole nogometa općine Koprivnički Ivanec koja okuplja sve više djece. Ovo je velik uspjeh i čestitam svima koji su doprinijeli da se ovo realizira“, istaknuo je načelnik Zoran Vrabelj te pojasnio kako se projekt odvijao u dvije faze, stajao je oko 400 tisuća eura, a financijski su pomogli Ministarstvo turizma i sporta LAG.

20230622 101453

Dodajmo kako je nakon otvorenja započeo malonogometni turnir u sklopu kojeg će se natjecati djeca od pet do 13 godina, a traje do 20 sati. Turnir se održava u organizaciji Škole nogometa Općine Koprivnički Ivanec.

 Služba ureda župana


Pročitano 748 puta