30.06.2023.

Otvorena vrijedna poduzetnička investicija u Križevcima

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

ags pumpa 61


U Križevcima je danas svečano otvoren AGS benzinski servis, a programu su, uz brojne druge goste i građane, prisustvovali župan Darko Koren i gradonačelnik Križevaca Mario Rajn.

Vlasnik i predsjednik uprave tvrtke AGS Tomislav Antunović u svom je govoru zahvalio svim djelatnicima AGS Hrvatska, dodavši kako je investicija realizirana u kratkom roku i zadovoljstvo svih uključenih.

ags pumpa 47

Župan je istaknuo kako je tvrtka primjer obiteljskog generacijskog biznisa, a ova je vrijedna investicija, koja će osigurati i nova radna mjesta, još jedan dokaz kako je prostor naše županije prepoznat kao mjesto zdrave poduzetničke i investicijske klime. Čestitao je investitorima te im poželio odlične poslovne rezultate.

ags pumpa 48

Gradonačelnik Rajn kazao je kako Grad cijeni ovu investiciju te gospodinu Antunovića zahvalio na suradnji, istaknuvši nova radna mjesta za Križevčane kao dodanu vrijednost projekta.

ags pumpa 53

Na svečanom otvorenju uručene su donacije Gradskom puhačkom orkestru Križevci, Križevačkoj djevojačkoj straži, Križevačkim mažoretkinjama, Udruzi “Maslačak” Križevci i Dječjem vrtiću Križevci.

AGS benzinski servis u Križevcima blagoslovio je križevački župnik Stjepan Soviček.

Služba ureda župana

Izvor: Prigorski.hr

Pročitano 942 puta