01.07.2023.

Otvoren 67. kadetski Kup Hrvatskog sportsko-ribolovnog saveza

Objavljeno u kategorijama: Novosti

IMG 0895


Na jezeru Šoderica svečano je otvoren 67. kadetski Kup u lovu ribe udicom na plovak Hrvatskog sportsko-ribolovnog saveza, a podršku za čak 350 mladih ribolovaca pružili su zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik županijske Zajednice sportova Stanislav Lovković, načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić, pomoćnica direktora županijske Turističke zajednice Kristina Sočev, predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Vladimir Sever, predsjednik županijskog Športsko ribolovnog saveza Ivan Petak i brojni drugi gosti.

IMG 0896

Zamjenik Ljubić čestitao je domaćinima, ŠRS KKŽ, na odličnoj na organizaciji, kao i na odličnoj dugogodišnjoj suradnji sa Županijom, dodavši kako Županija, županijska Turistička zajednica i Zajednica sportova smatraju kako je ovaj Kup odlična promocija ribolova kao sporta, posebno među djecom i mladima, kao i turističkih potencijala kojima obiluje naša Županija.

IMG 0898

Natjecanje se održava do nedjelje, 2. srpnja, na jezerima Jegeniš i Šoderica, a za medalje konkuriraju i kadetkinje i kadeti iz naše županije, koji u svojim kategorija kontinuirano postižu odlične rezultate.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: ePodravina

Pročitano 681 puta