06.07.2023.

Održana redovita izvještajna skupština Udruge branitelja Domovinskog rata Protuzračne obrane Đurđevac

1


U prostorima Lovačkog doma „Peski“ održana je redovita izvještajna skupština Udruge branitelja Domovinskog rata Protuzračne obrane Đurđevac (UBDR PZO Đurđevac), kojoj su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, predstavnici Udruge i gosti iz ostalih udruga, predstavnica Ministarstva branitelja Tatjana Mihaldinec te predstavnik Hrvatskog časničkog zbora Koprivničko križevačke županije umirovljeni brigadir Marijan Lukačić.

Uvodno se obratio predsjednik UBDR PZO Đurđevac umirovljeni satnik Marijan Matočec, koji je predstavio i Financijski izvještaj te aktivnosti Udruge u proteklom razdoblju. Sve navedeno je potvrdio i predsjednik Nadzornog odbora Udruge Mirko Lukić, a zatim su svi dokumenti jednoglasno usvojeni, uključujući i Plan rada.

Što se tiče budućih aktivnosti, planiran je izlet pripadnika Udruge na prostor Zapadne Slavonije (Bair, Brezovac, Trokut, Korita, Lipik i Pakrac) gdje su  u ratno vrijeme pripadnici Udruge branili Hrvatsku.

Okupljenima su se obratili i zamjenik Ljubić, Tatjana Mihaldinec i umirovljeni brigadir Lukačić te uputili pohvale predstavnicima Udruge.

UBDR PZO Đurđevac

Pročitano 621 puta