06.07.2023.

Predstavljen program manifestacije Country vikend

Country vikend 3 1068x712

Na prostoru imanja Stari zanati u Hlebinama danas je održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen program manifestacije Country vikend koja će se tamo održati u organizaciji županijske Turističke zajednice, od 14. do 16. srpnja.

Kao što je pojasnila Kristina Sočev, pomoćnica direktora županijske Turističke zajednice, manifestacija počinje u petak navečer prikazom filma Ubojita Jane, u subotu od 11 sati počinju konjičke igre, a planiran je i okršaj kauboja, pljačka banke te izbori naj kaubojke i naj kauboja, vatromet i koncert sastava El combo. U nedjelju od 14 sati kreće program za djecu i to uz western igre.

Uime Koprivničko-križevačke županije konferenciji je prisustvovao pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Marijan Štimac, koji je izrazio podršku projektima koji unaprjeđuju našu turističku ponudu te pozvao građane da uživaju u ovoj jedinstvenoj manifestaciji.

Tihomir Želimorski, vlasnik imanja Stari zanati, uredio je prostor u stilu kaubojskog grada te dodao kako se nada da će ispuniti očekivanja posjetitelja.

Služba ureda župana

Izvor: ePodravina


Pročitano 827 puta