15.07.2023.

U Hlebinama otvorena manifestacija „Country vikend“

Objavljeno u kategorijama: Novosti

Country Hlebine 34


Na imanju „Stari zanati“ u Hlebinama od 14. do 16. srpnja održava se country vikend, manifestacija koja se proteklih godina uz podršku TZ KKŽ i Koprivničko-križevačke županije održavala na jezeru Šoderica. Promjenom lokacije, manifestaciji se dala nova dinamika i narativ, a programom koji traje tri dana se nastoji još više približiti posjetiteljima koji će se uputiti put Hlebina. Otvorenje je upriličeno danas, a svečanosti su prisustvovali župan Darko Koren sa zamjenikom Ratimirom Ljubićem, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, načelnica Općine Hlebine Božica Trnski i načelnik Općine Gola Stjepan Milinković, pomoćnica direktora TZ KKŽ Kristina Sočev, direktor TZ područja Središnja Podravina Nikola Cik, ravnateljica PORA-e Melita Birčić i vlasnik obrta „Stari zanati“ Tihomir Želimorski.  

Country Hlebine 35

Župan je u prigodnom govoru istaknuo kako se manifestacija nakon pauze vratila u sjajnom izdanju na veselje brojnih posjetitelja željnih ovakvog tipa zabave naglasivši kako Županija daje snažnu podršku projektima koji unaprjeđuju našu turističku ponudu te pozvao građane da uživaju u ovoj jedinstvenoj manifestaciji. Prigodnim govorima su se obratili i pomoćnica TZ KKŽ Sočev, načelnici Trnski i Milnković, gradonačelnik Jakšić te vlasnik imanja Želimorski koji su zahvalili svima na dolasku i poželjeli dobar provod i obilje zabave.  

Country Hlebine 4

Program je počeo u petak navečer prikazivanjem western filmova, a tijekom današnjeg dana posjetitelji će moći uživati u ponudi jela i pića, kaubojskim i konjičkim igrama, glazbi, plesačicama i nastupu mariachi sastava „El combo“, dok će nedjeljni program biti prilagođen najmlađim posjetiteljima uz igru, dječju predstavu i mogućnost jahanja i vožnje kaubojskim kolima. Sve se odvija u autentičnom western naselju sa uredom šerifa, saloonom, meksičkom kantinom, zatvorom, kovačnicom, željezničkom postajom, indijanskim naseljem i mnoštvom statista u kostimima koji će izvoditi okršaj u podne, pljačku banke i druge uzbudljive scene.

Služba ureda župana

Pročitano 617 puta