18.07.2023.

Kreću pripreme za 25. Obrtnički i gospodarski sajam KKŽ

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

IMG 7385


U Gradskoj upravi Grada Križevaca danas je održana sjednica Organizacijskog odbora 25. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

IMG 7375

Sjednicu je otvorio predsjednik Organizacijskog odbora sajma župan Darko Koren koji je naglasio kako je riječ o tradicionalnoj gospodarskoj manifestaciji koja se održava u Križevcima i koja svake godine okuplja velik broj izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

IMG 7387

Obzirom na dugogodišnje iskustvo, za direktora sajma ponovno je imenovan Božo Barać, a odlučeno je i da će se sajam ove godine održati od 10. do 12. studenoga.

IMG 7379

Okupljene članove Organizacijskog odbora pozdravio je gradonačelnik Mario Rajn koji je ujedno napomenuo kako će Grad Križevci i ove godine pružiti podršku održavanju sajma. Ovom sjednicom službeno su počele pripreme za ovogodišnji sajam, a detaljan program i tema sajma definirat će se na sljedećoj sjednici Organizacijskog odbora.

IMG 7392

Spomenimo i kako su sjednici prisustvovali županijski pročelnici Melita Ivančić, Darko Masnec i Marijan Štimac, predstavnici Obrtničke komore KKŽ i HGK Županijske komore Koprivnica, PORA-e Regionalne razvojne agencije KKŽ te turističkih zajednica.

 Služba ureda župana

Izvor fotografija: Grad Križevci

 

Pročitano 1079 puta