18.08.2023.

Projektni tim Centra kompetentnosti KKŽ održao radni sastanak

20230817 101425


U prostorijama Županijske uprave održan je radni sastanak projektnog tima u okviru provedbe projekata „Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji“ i „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“.

Tema sastanka bila je realizacija projektnih aktivnosti, s naglaskom na promotivne video materijale, te planiranje preostalih zadataka.  Kako je istaknuo voditelj projekta Darko Masnec, oba projekta odvijaju se u skladu s rokovima i planiranom dinamikom, s time da projekt „Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji“ završava 27. kolovoza ove godine, a završna je konferencija planirana za 22. kolovoza u 11 sati u prostorima Obrtničke škole Koprivnica.

20230817 101438

Podsjetimo, Koprivničko-križevačka županija je Centrom kompetentnosti u KKŽ stvorila novu obrazovnu paradigmu strukovnog obrazovanja ulaganjem od preko deset milijuna eura u Obrtničku školu u Koprivnici i Strukovnu školu u Đurđevcu, od čega se dva milijuna eura odnosi na najmoderniju opremu. Riječ je o kapitalnom projektu u sektoru obrazovanja, a naša je županija jedna je od rijetkih koja je uspjela realizirati ideju u potpunosti. Učenici danas u Koprivnici i Đurđevcu rade s najnovijim tehnologijama, a velika je vrijednost u tome što svi rade na opremi koja je jednaka onoj u industrijskom sektoru te se značajno skraćuje proces od obrazovanja do uključenja na tržište rada.

Služba ureda župana

Pročitano 650 puta