21.10.2023.

U sklopu proslave 50. obljetnice Košarkaškog kluba Koprivnica održava se „Alpe Adria košarkaški kup mladih“

Objavljeno u kategorijama: Novosti

Alpe Adria kosarkaski turnir 05


U sklopu obilježavanja 50. godišnjice osnutka Košarkaškog kluba Koprivnica, u sportskim dvoranama Vinko Zember i Branimir, ovaj se vikend održava „Alpe Adria košarkaški kup mladih“, čijem je svečanom otvorenju prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Projekt „Alpe Adria košarkaški kup mladih“ je sufinanciran sredstvima Saveza Alpe Jadran i Koprivničko-križevačke županije, uz potporu Grada Koprivnice i tvrtke Podravka.

Na turniru sudjeluje osam košarkaških ekipa s igračima do 13 godina iz Slovenije, Austrije, Mađarske, Srbije i Hrvatske.

Alpe Adria kosarkaski turnir 07

Zamjenik Ljubić je prilikom svečanog otvorenja turnira izrazio podršku natjecateljima te Košarkaškom klubu uputio čestitke povodom 50. obljetnice, pohvalivši njihov utjecaj na razvoj sporta u Koprivnici i šire. Prigodnim se riječima obratio i koprivnički gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić.

Kao što su pojasnili organizatori, turnir je prilika za druženje mladih košarkaša, razmjenu iskustava košarkaških djelatnika i popularizaciju košarkaške igre kroz natjecanje i predstavljanje košarkaških vještina.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Grad Koprivnica

Pročitano 759 puta