05.11.2023.

Mala sportska škola obilježila 25. godina rada

20231105 101234


Danas je u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica svečano obilježeno 25. godina Male sportske škole. Svečanosti su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, gradonačelnik Mišel Jakšić, predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković i predsjednica Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnica Jasmina Stričević.

IMG 4842

Sudionike natjecanja je uvodno ispred Male sportske škole pozdravila Marina Tomac Rojčević, a čestitku na radu su uputili i zamjenik župana Ljubić i gradonačelnik Jakšić koji su pohvalili rad škole te zahvalili svim polaznicima i roditeljima naglasivši važnost sportskih aktivnosti od najranije dobi.

IMG 4958

Nakon uvodnih govora uslijedio je prikaz vježbanja u grupama – mini tenis, mini nogomet, mini rukomet, ritmička gimnastika, bazični treninzi za djevojčice i dječake, a mališani su pod vodstvom trenera i odgajatelja pokazali vještine pred mnogobrojnom publikom.  

IMG 4963

Dodajmo kako Mala sportska škola djeluje pri Zajednici sportskih udruga grada Koprivnice od 1999. godine i  kroz punih 25 godine rada edukaciju je prošlo oko 31.000 koprivničkih mališana predškolske i školske dobi.

Sa djecom u raznim programima suradnički rade diplomirani kineziolozi i diplomirane odgajateljice, a programi Male sportske škole su verificirani u nadležnom ministarstvu. 

Služba ureda župana

Pročitano 529 puta