13.11.2023.

Dodjelom vrijednih nagrada završen 25. Obrtnički i gospodarski sajam KKŽ

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

DSC 8207


Na završetku 25. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije u Križevcima izvučeni su i sretni dobitnici vrijednih nagrada., uz pomoć članica Križevačke djevojačke straže.

Izvlačenju nagrada prisustvovali su i župan Darko Koren, koji je uputio čestitke dobitnicima, direktor Sajma Božo Barać te pomoćnica direktora županijske Turističke zajednice Kristina Sočev.

DSC 8188

Prvu nagradu, kuhinju sa svim aparatima Namještaja Mima d.o.o., osvojila je Anđelka Bezjak iz Križevaca, drugu nagradu - kutnu garnituru stolić Namještaja Mima d.o.o. osvojila je Ivana Duvnjak iz Ivanić Grada, a treću nagradu – lančanu baterijsku pilu (Levak d.o.o.) Mladen Fugan iz Križevca. Ostali dobitnici osvojili su poklon pakete tvrtki Poljocentar, Podravka, Hartmann i obrta Hans Rock.

Podsjetimo, najvažnija županijska manifestacija posvećena promociji obrtništva i poduzetništva trajala je od 10 do 12. studenoga, a svoje je proizvode i usluge posjetiteljima i potencijalnim poslovnim partnerima predstavilo gotovo 200 izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

DSC 8223

Glavni organizator je Koprivničko-križevačka županija, tehnički nositelj organizacije HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i Turistička zajednica Grada Križevaca. Partner sajma bila je Virovitičko-podravska županija, a pokrovitelji Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma i sporta i Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja.

 Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji nači doprinijeli organizaciji i realizaciji 25. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije!

Služba ureda župana

Fotografije. Prigorski.hr


Pročitano 1604 puta