16.11.2023.

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica primio donaciju vrijednu 5.000 eura

Bingo 15


U prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica danas je organizirana Bingo Tombola i Sretno kolo za korisnike, a u sklopu programa Domu je uručena i donacija Hrvatske lutrije u iznosu od 5.000 eura.  Svečanosti su prisustvovali i župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Ana Mušlek.

Direktor Regije centar Hrvatske lutrije Jurica Lacić uručio je ček ravnateljici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica Željki Koluder-Vlahinja napomenuvši kako je ovo sedmi dom u kojem je održana Bingo tombolu te su dodijeljena financijska sredstva kako bi se stvorio pozitivan utjecaj u zajednici. Ravnateljica Koluder-Vlahinja zahvalila je na donaciji te istaknula kako je svaki financijski poticaj hvalevrijedan te će se iskoristiti u svrhu poboljšanja uvjeta za korisnike koji u koprivničkom Domu imaju jedan od najboljih standarda u Hrvatskoj.

Bingo 5

Zahvalu je uime osnivača ustanove uputio župan Koren koji je naglasio važnost društveno odgovornog poslovanja te pohvalio angažman Hrvatske lutrije u brojnim poljima.  Istaknuo je kako Županija u svojim socijalnim politikama te kroz mjere i programe pomoći nastoji osigurati najbolje uvjete za zlatnu generaciju i osobe u potrebi čemu svjedoči i visok standard Doma za starije i nemoćne osobe u Koprivnici.

Bingo 6

 Dodajmo kako ovom akcijom Hrvatska Lutrija obilježava 50. obljetnicu svoga rada te će u svakoj županiji i Gradu Zagrebu posjetiti dom u vlasništvu jedinice regionalne samouprave, dodijeliti financijska sredstva te veselim druženjem uz izvlačenje Bingo Tombole i prigodne nagrade razveseliti korisnike.

Služba ureda župana

Pročitano 558 puta